maltavliegreizen.nl is geen onbekende in de reiswereld

Nieuwe opzet houdt voor ons ook in een geheel nieuwe website, nieuwe naam en ook een nieuw logo.

We hopen dat wij u in 2022 wederom en op een correcte manier malta reizen kunnen verkopen zoals wij dat al jaren doen. Dit op een manier waar wij als reisorganisatie voor 100% achter staan.

Update
Het reizen naar Malta

is voor Nederlanders- en zeker ook onze Belgische zuiderburen gemakkelijker gemaakt. Er zijn echter een aantal zéér belangrijke zaken waar dat de Nederlandse overheid en ook andere grotere reisorganisaties u als potentiële Malta vakantieganger niet van op de hoogte brengt. Wat de reden daarvan is, is bij ons niet bekend. Wij wonen in Malta en weten alles van A t/m. Z. Als er wel iets extra's wordt gemeld, dan is het dat u zelf moet uitzoeken hoe de regels in Malta zijn.

Enfin, nu vandaag, en nog steeds moet iedereen in de accommodatie en OOK in de BUITENLUCHT, 24/7 een masker dragen. Alléén diegene die volledig gevaccineerd zijn, hoeven dat niet. Discriminatie ten voeten uit. Er wordt zeer streng gecontroleerd op straffe van boetes direct te betalen. Boetes variëren tussen de € 100,00 en € 300,00 per overtreding. Toeristen dienen dus direct te betalen.

Klanten moeten zich derhalve terdege afvragen, of zij er goed aan doen, om op dit moment, met vakantie naar Malta te gaan.
Iedereen die Malta probeert binnen te komen zonder volledig gevaccineerd te zijn, of zonder een negatieve PCR Test, wordt op de luchthaven Malta gedwongen om een test te doen. Daarna verplicht in quarantaine totdat de uitslag bekend is.

Wij als reisorganisatie, met alléén maar Malta vakanties in het pakket, kunnen u als klant géén relaxte vakantie garanderen en zijn niet gebaat met niet tevreden klanten.

Ons team

Zoals u ziet bestaat het "volledige" team uit 2 personen. Mede hierdoor kan maltavliegreizen.nl, pakketreizen Malta aanbieden, zoals alleen wij dat kunnen. Prijs / kwaliteit is daarbij voor ons een belangrijke maatstaaf. Naast de vaste medewerkers, zijn er nog een aantal freelance medewerkers die ingehuurd worden naar gelang er vraag is.

Peter Malta

Oprichter en eigenaar

Peter is de oprichter van oorspronkelijk Malta Advies. Daar waar dat hij vanaf de oprichting het voortouw nam, heeft hij v.w.b. de verkoop, het regelen en organiseren van de Malta vakanties, in de loop der jaren een stap terug moeten doen. Echter dat wou niet …

Ilse Malta

CEO

Al in 2010 is Ilse ons komen versterken. In eerste instantie nog niet echt, maar toch. Ilse verrichte in de eerste jaren, van plusminus 2010 t/m. 2014 zgn. hand & spandiensten. Vanaf zo ongeveer 2015 is Ilse meer en meer betrokken bij toen nog reisorganisatie …