Pergola Hotel & Spa

Mellieha heeft een rijke keuze van winkels, bars en restaurants. Het specifieke en vriendelijke personeel, het goede eten de locatie en omgeving en door het herhaaldelijke bezoek van klanten van maltavliegreizen.nl heeft Hotel Pergola inmiddels een vaste plaats ingenomen in ons bestand van hotels en resorts in de regio Mellieha.
Al in 2007 werd dit hotel het certificaat Quality Service toegekend door de Malta Toerist Authority.
Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen, gezien de de meeste kamers uitzicht hebben op de binnenplaats met zwembad.

Aparthotel Pergola

Mellieha Malta

Uw vlucht.

Voor deze reis is een vlucht met Air Malta opgenomen.

De vlucht is standaard en ten alle tijden inclusief alle bijkomende belastingen en ook inclusief 10kg handbagage per persoon.

Overzicht

Deze Malta vakantie kan iedereen op inschijven, doch vooral klanten die er op uit trekken en gaan wandelen in Malta vinden juist deze accommodatie perfect. Hotel Solana Mellieha ligt buiten het gebied waar de “reguliere” accommodatie zich bevinden. Enigszins voor u als klant wellicht niet meteen duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, want wij kunnen er iets bij voorstellen dat u meteen denkt na het lezen van het eerste gedeelte at deze accommodatie Mellieha in de “middle of noware” ligt.

 

Niets is minder waar, maar we hebben getracht om het zo correct mogelijk te omschrijven. Ook de plaats Mellieha Malta is een stadje waar meer te beleven is dan je zou denken. Wij als reisorganisatie kunnen en moeten dit weten. Sterker nog, wij weten dit ook. Wij hebben er gewoond.

 

Dus nogmaals, Mellieha is een perfecte locatie voor de klanten die Malta op een andere manier willen leren kennen

Dag1

Verblijf.

Het verblijf is in Aparthotel Pergola Mellieha Malta in een standaard hotelkamer met balkon op basis van LO. Een aanrader is het boeken van HP. Hierover geven wij u graag meer informatie.

Prijs

Nu met 25% extra korting voor € 579,00 per persoon. 8 dagen in Augustus / September 2022.

Veel gestelde vragen

Expand/Close
Is de reis geschikt voor ouderen?

Veel van onze pakketreis met verblijf in Hotel Solana worden verkocht aan klanten in de leeftijdsgroep 60+.

Is de accommodatie ook geschikt voor kinderen?

Ja zeker, maar wij raden dit niet aan. Dit heeft niet direct met de accommodatie zelf te maken, maar meer met de facilliteiten die minder gericht op kinderen. Daarbij is de ligging voor families met kinderen mider geschikt.

Worden er ook groepsreizen verkocht met verblijf in Hotel Solana?

Ja zeer zeker. Heel veek groepsreizen worden verkocht met een verblijf in Hotel Solana. Nog specifieker melden wij u dat wij deze accommodatie ook heel veel “inzetten” bij Malta excursiereizen.

Is Hotel Solana geschikt voor singles?

Ja en nee. Het is helemaal afhankelijk van het doel van de “Single”. Hierover informeren wij u graag meer.

U kunt uw aanvraag via onderstaand formulier versturen.

Pergola Hotel & Spa

Voor u belangrijk!!!

  • Juli & Augustus
  • Air Malta
  • Schiphol - Eindhoven - Maastricht - Brussel
  • Hotel
  • Logies + ontbijt
  • € 579,00
  • 2 volw. + 2 kinderen (tot 12jaar)
Malta