groepsreis malta 2022Bernadette Hotel Santana Malta

Santana Malta

Visited mei 2022

In mei 2022 een mooie goed georganiseerde groepsreis Malta. Vooraf was het aantal deelnemers al bekend en ook was al bij boeking bekend dat het maximaal 20 personen zouden zijn. Ter plaatsen hebben we nog in overleg met reisorganisatie maltavliegreizen.nl 3 excursies kunnen bijboeken. Ook dit werd meteen goed opgepakt. Malta is het bezoeken waard en ik ga ook zeker nog eens.

familievakantie maltaFamilievakantie Malta

Familiereis Malta

Visited september 2022

Met ons gezin boekte wij al in februari 2022 de zomervakantie voor augustus. Geen enkele spijt van. Dit was een van onze beste vakanties ooit. De persoonlijke betrokkenheid van deze reisorganisatie was perfect en zie je niet vaak. Een aanrader.

marian oktober 2022 Malta Dolmen ResortMarian

Dolmen Resort

Visited september 2022

Mijn bij maltavliegreizen.nl geboekte vakantie was in een woord perfect. Ik had een basic pakketreis geboekt voor 8 dagen en met verblijf in het Dolmen Resort Qawra op basis van logies met ontbijt. Ik kreeg een fantastisch mooie kamer op de vierde verdieping inclusief balkon en volledig zeezicht. maltavliegreizen.nl bedankt!!!

Johan

Gozo duikreis

Visited oktober 2019

Wij hebben met een duikgroep van 18 belgische duikers een werkelijk goed georganiseerde Gozo duikvakantie mogen beleven. Echt beleven. Ieder van onze groep had al op veel plaatsen gedoken en dan ook met vele organisaties geboekt. Met maltaduikreizen.nl was perfect en nogmaals onze dank en jullie zien ons zeker terug.

Thieu & Maria

Malta vakantie

Visited september 2019

Thieu & Maria zijn al sinds jaar en dag goede kennissen van de oprichter van maltavliegreizen.nl. Mede ook met die rede zijn Thieu & Maria al diverse keren naar Malta op vakantie geweest. Één keer ook met een grotere groep uit dezelfde woonplaats. Met maltavliegreizen.nl krijg je wat je wenst en zelfs nog meer. Zij doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen. Zo ook voor ons net wat ouder koppel en beiden een zeer vervelende oogziekte werd assistentie op de luchthaven in Düsseldorf en ook in Malta geregeld. Als we zouden kunnen, dan boeken we zeker nog eens bij jullie.

elise malta singlereis 2021Elise

Singlereis Malta

Visited augustus 2021

In 2021 boekte ik een singlereis bij reisorganisatie maltavliegreizen.nl. Alles werd vooraf heel duidelijk uitgelegd en er waren dan ook geen verrassingen vooraf, tijdens en achteraf. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer misschien met een groep vriendinnen.