Sandy

Dolmen Resort

Visited september 2019

Mijn bij maltavliegreizen.nl geboekte vakantie was in een woord perfect. Ik had een basic pakketreis geboekt voor 9 dagen en met verblijf in het Dolmen Resort Qawra op basis van logies met ontbijt. Ik kreeg een mooie kamer op de derde verdieping inclusief balkon en volledig zeezicht. Werkelijk fantastisch. maltavliegreizen.nl shappoo!!!

Huub…..

Duik groepsreis Malta

Visited oktober 2019

‘Huub’, met onze duikschool maken we jaarlijks een buitenlandse duikreis. Malta stond al lange tijd op het verlanglijstje, en mede doordat ik al eens bij Malta Advies had geboekt, heb ik dit begin 2019 voorgesteld. Eigenlijk ging het toen heel snel. We kregen een keurige zeer uitgebreide offerte met duidelijke beschrijvingen en tarieven. Tijdens onze volgende bijeenkomst hebben we, en achteraf gekeken, een uitstekende keuze, geboekt bij Malta Advies. Alles uitstekend geregeld. Vliegtickets inclusief duikbagage, plaatskeuze in het vliegtuig, privé-transfers in Malta, compleet verzorgd duikpakket alléén voor onze groep en het geheel inclusief reisgarantie. Dank voor alles. Een toevoeging van onze zijde: Destijds was onze naam dus nog Reisorganisatie Malt Advies.

Johan

Gozo duikreis

Visited oktober 2019

Wij hebben met een duikgroep van 18 belgische duikers een werkelijk goed georganiseerde Gozo duikvakantie mogen beleven. Echt beleven. Ieder van onze groep had al op veel plaatsen gedoken en dan ook met vele organisaties geboekt. Met maltaduikreizen.nl was perfect en nogmaals onze dank en jullie zien ons zeker terug.

Peter

Zonvakantie 2018

Visited september 2018

In het kort, zonvakantie Malta Qawra 2018, 100% top geregeld door malta-advies.nl. Een aanrader.

Thieu & Maria

Malta vakantie

Visited september 2019

Thieu & Maria zijn al sinds jaar en dag goede kennissen van de oprichter van maltavliegreizen.nl. Mede ook met die rede zijn Thieu & Maria al diverse keren naar Malta op vakantie geweest. Één keer ook met een grotere groep uit dezelfde woonplaats. Met maltavliegreizen.nl krijg je wat je wenst en zelfs nog meer. Zij doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen. Zo ook voor ons net wat ouder koppel en beiden een zeer vervelende oogziekte werd assistentie op de luchthaven in Düsseldorf en ook in Malta geregeld. Als we zouden kunnen, dan boeken we zeker nog eens bij jullie.

Karin & Roel

Wandelvakantie Malta

Visited October 2017

Volledig georganiseerde wandelvakantie Malta. Zo en niet anders beschrijven wij de vakantie die wij bij maltavlieggreizen.nl hebben geboekt. Alles tot in de puntjes geregeld. Niets aan het toeval overgelaten. Perfect en zeker voor herhaling vatbaar.

Jucy Martin

Holiday for singles

Visited maart 2019

2019 Holiday for singles organized by Travel Agency maltavliegreizen.nl. In total 12 days. 7 days were orginzed by maltavliegreizen.nl for the whole group inclusive excusions. 2 days we could spend our selves and the othe 2 days were Travel days. Couldn’t be better.