Hotel Santa Maria

8 Dagen

Hotel Santa Maria Bugibba ligt op slechts 500 meter van de schitterende boulevard waar dat ook vele winkels, bars en restaurants te vinden zijn. De centrale bushalte naar alle plaatsen van Malta, waaronder zeker ook de hoofdstad Valletta en bijvoorbeeld Sliema en ook daar waar de Ferry naar het buureiland Gozo vertrekt, ligt op slechts 200 meter afstand. Dit hotel geeft u gemakkelijke toegang tot de faciliteiten van deze accommodatie. Het valt bij onder de noemer Low-Budget, maar dat aan alle eisen voldoet voor een hotel in deze prijsklasse. De bedden en matrassen zijn goed, de badkamer is ok en er is voldoende opbergruimte beschikbaar.

Met de door maltavliegreizen.nl zelf gemaakte foto’s van het Santa Maria Hotel Malta Bugibba, krijg je een eerlijk beeld van deze accommodatie. maltavliegreizen.nl bezoekt geregeld deze accommodatie en kijken dan in meerdere kamers. V.w.b. de foto’s kozen wij een gemiddelde kamer uit. We zijn eerlijk dat deze accommodatie zich zeker niet kan meten met 4* en 5* accommodaties zoals bijvoorbeeld een Dolmen Resort, San Antonio Resort of een Hotel Corinthia St. Georges Bay.

Als je geen hoge eisen stelt aan je kamer, waar ook geen Air-conditioning aanwezig is, dan is Hotel Santa Maria Malta misschien iets voor jou. In de periode augustus t/m. oktober 2022 kan al een complete Malta vakantie worden aangeboden voor minder als € 500,00 p.p. op basis van LO. De prijs is gebaseerd op 2 personen inclusief Air Malta vliegtickets en met verblijf in standaard kamer. Let wel, in oktober kunnen wij deze accommodatie al aanbieden voor € 369,00 p.p..

Trip Facts

Air Malta

  • Uw vlucht betreft een in principe altijd een directe vlucht met onze betrouwbare partner Air Malta.

Overzicht

  • 8 dagen / 7 nachten met verblijf in Hotel Santa Maria in de plaats Bugibba Malta op basis van LO.
  • Vvetrek vanaf AMS Schiphol Amsterdam.

Punten van aandacht

  • Het betreft een een zgn. standaard pakketreis. in het kort, vlucht, transfers, accommodatie en reisgarantie.

3* Aparthotel Santa Maria

  • U verblijft in Hotel Santa Maria Bugibba Malta op basis van LO.

Prijs

  • Bij boeking vóór 23 juli 2022 bieden wij deze Malta vakantie aan met 30% korting.
  • Met korting nu voor € 499,00 p.p.. 8 dagen in september 2022.
  • Vertrek vanaf AMS Schiphol Amsterdam.
  • Vertrek vanaf BRU Brussel en ook vanaf DUS Düsseldorf is op aanvraag te allen tijde mogelijk.

FAQs

Zijn de vermelde tarieven prijsvast

Gemakkelijke vraag, maar niet eenvoudig te beantwoorden. Voorafgaande weten wij nooit welke klant met welke vragen en verzoeken er bij ons komen. Globaal is gezien is het wel zo, des te meer deelnemers des te voordeliger het wordt.

Krijg ik een offerte?

Ja u krijgt altijd een zeer uitgebreide offerte van ons. Vul daarom ook meteen het formulier dat u hieronder ziet, zo uitgebreid als mogelijk, in.

U kunt uw aanvraag via onderstaand formulier versturen.

Hotel Santa Maria
40% Korting
Van €832,00 €499,00
/ Volw.