Santa Maria excursiereis

8 Dagen

Hotel Santa Maria Malta Bugibba ligt op slechts 500 meter vanaf de schitterende boulevard waar dat ook vele winkels, bars en restaurants te vinden zijn, ligt op loopafstand. De centrale bushalte naar Valletta, Sliema en de veerhaven van Gozo, gelegen in het noordelijke deel van het eiland, ligt op slechts 200 meter afstand. Dit hotel geeft u gemakkelijke toegang tot de faciliteiten van deze accommodatie. Het valt bij onder de noemer Low-Budget. Echter melden wij erbij dat dit zeker niet gezien moet worden als een accommodatie die niet interessant is om te boeken. Wij melden altijd als wij een accommodatie aanbieden, dan moeten wij zelf ook in die accommodatie willen verblijven.

Met de door maltavliegreizen.nl zelf gemaakte foto’s van het Santa Maria Hotel Malta Bugibba, krijg je een eerlijk beeld van deze accommodatie. maltavliegreizen.nl bezoekt geregeld deze accommodatie en kijken dan in meerdere kamers. V.w.b. de foto’s kozen wij een gemiddelde kamer uit. We zijn eerlijk dat deze accommodatie zich zeker niet kan meten met bijvoorbeeld een Dolmen Resort, San Antonio Resort of een Hotel Corinthia St. Georges Bay. Het betreft hier een Malta Low Budget hotel, maar dat aan alle eisen voldoet voor een hotel in deze prijsklasse. De bedden en matrassen zijn goed, de badkamer is ok en er is voldoende opbergruimte beschikbaar.

Trip Facts

 • Air Malta
 • 2 volw. + 2 kinderen (tot 12jaar)
 • BRU Brussel Zaventum België
 • Privé luchthaventransfer naar- en vanaf de accommodatie
 • Aparthotel

Air Malta

 • De vlucht betreft een directe vlucht vanaf AMS Amsterdam Schiphol, DUS Düsseldorf Duitsland of BRU Brussel Zaventum België. Tarieven kunnen verschillen.
 • Deze specifieke reis met bijbehorende prijs, is gebaseerd op een vlucht met vertrek vanaf Brussel.
 • Vertrek vanaf AMS Amsterdam Schiphol en ook vanaf DUS Düsseldorf is op aanvraag altijd mogelijk.

3* Hotel Santa Maria Malta

 • Het verblijf is in Hotel Santa Maria Bugibba Malta met lijf op basis van LO. HP en ook VP kan eventueel ook geboekt worden.

Tarieven

 • € 389,00 p.p. bij 2 volwassenen en 2 kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Exclusief excursies.
 • € 519,00 p.p. bij 2 volwassenen en 2 kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Reis inclusief 4 volle dagen excursies.
 • € 419,00 p.p. bij 4 volwassenen. Exclusief excursies.
 • € 569,00 p.p. bij 4 volwassenen. Reis inclusief 4 volle dagen excursies.
 • Tarieven zijn gebaseerd op Vlucht, Ontvangst op de luchthaven van Malta, Privé luchthaventransport visa versa, Accommodatie op basis van LO.
 • Deze reis heeft ook volledige reisgarantie in de vorm van STO-Garant.

FAQs

Zijn de vermelde tarieven prijsvast

Gemakkelijke vraag, maar niet eenvoudig te beantwoorden. Voorafgaande weten wij nooit welke klant met welke vragen en verzoeken er bij ons komen. Globaal is gezien is het wel zo, des te meer deelnemers des te voordeliger het wordt.

Krijg ik een offerte?

Ja u krijgt altijd een zeer uitgebreide offerte van ons. Vul daarom ook meteen het formulier dat u hieronder ziet, zo uitgebreid als mogelijk, in.

Hoe kan ik betalen en hoe is de betaling geregeld?

U betaald altijd middelds een vertrouwde bankoverschrijving met uw eigen bank. Belangrijk om te weten is het feit dat u nooit rechtstreeks aan ons betaald. Wij maken gebruik van reisgarantie STO-Garant welke ons verplicht stelt een derdengeldenregeling te gebruiken.

In het kort betekend dit dat uw totaalbedrag “geparkeerd” worden bij de stichting Certo Escrow (onderdeel van STO-Garant). Pas als u weer terug bent van vakantie, krijgen wij het totaalbedrag uitgekeerd.

Is een betalingsregeling mogelijk?

Ja bij ons is een betalingsregeling op een enkele voorwaarde altijd mogelijk. Is het vertrek binnen 8 weken ná boeking, dan dient het totaalbedrag altijd in een keer volledig te worden voldaan.

Normaliter passen wij afhankelijk van het totaalbedrag altijd 2, 3 of maximaal 4 betalingstermijnen toe.

Gaat deze excursiereis altijd door?

Ja en nee. Alleen bij minimaal 20 deelnemers kan deze reis doorgaan. Wij houden u hiervan steeds op de hoogte.

U kunt uw aanvraag via onderstaand formulier versturen.

Santa Maria excursiereis
35% Korting
Van €599,00 €389,00
/ Volw.