Wij verkopen nooit vliegtickets separaat. Toch zijn wij van mening dat deze pagina met informatie aangaande vliegtickets Malta bedraagt zodat u een correcte keuze kunt maken voor het boeken van een pakketreis naar Malta. Vraag naar de mogelijkheden.

Er wordt gevlogen wordt met de betrouwbare luchtvaartmaatschappij Air Malta. Een enkele keer vliegen wij ook met Transavia. Daarnaast en als een klant dat zo wenst, en ook als wij uiteindelijk akkoord gaan, dan maken we ook gebruik van vluchten van Malta Air. Malta Air is in principe Ryan Air onder de vlag van Malta.

Vertrek is mogelijk vanaf Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Weeze Duitsland, Düsseldorf International Duitsland en ook vanaf Zaventem Brussel België. Ook, en alleen op verzoek kunnen wij kijken voor de mogelijkheden met vertrek vanaf Maastricht / Aachen Airport, Liege en Charleroy.

Opmerkingen:
Al onze vluchten naar- en vanaf Malta zijn altijd directe vluchten!!!
Alle denkbare combinaties in dagen zijn mogelijk.
Zo kunt u er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om vanaf luchthaven Schiphol te vertrekken en retour te vliegen naar luchthaven Brussel. Wellicht een vreemd voorbeeld, maar het gebeurd.