• Zijn de vermelde tarieven prijsvast?
  Gemakkelijke vraag, maar niet eenvoudig te beantwoorden. Voorafgaande weten wij nooit welke klant met welke vragen en verzoeken er bij ons komen. Globaal is gezien is het wel zo, des te meer deelnemers des te voordeliger het wordt.
 • Gaat de geboekte reis altijd door?
  Gelijk de prijsvastheid van onze vermelde tarieven, is deze vraag heel gemakkelijke, maar niet zo eenvoudig te beantwoorden. Sowieso en onder “normale” omstandigheden en wanneer er géén vliegbeperkingen zijn zoals deze er vanaf begin 2020 ineens waren, gaat een geboekte reis ten allen tijden door.
 • Hoe kan ik betalen en hoe is de betaling geregeld?
  U betaald altijd middels een vertrouwde bankoverschrijving met uw eigen bank. Belangrijk om te weten is het feit dat u nooit rechtstreeks aan ons betaald. Wij maken gebruik van reisgarantie STO-Garant welke ons verplicht stelt een derdengeldenregeling te gebruiken. In het kort betekend dit dat uw totaalbedrag “geparkeerd” worden bij de stichting Certo Escrow (onderdeel van STO-Garant). Pas als u weer terug bent van vakantie, krijgen wij het totaalbedrag uitgekeerd.
 • Krijg ik een offerte?
  Ja u krijgt altijd een zeer uitgebreide offerte van ons. Vul daarom ook meteen het formulier dat u hieronder ziet, zo uitgebreid als mogelijk, in.
 • Is een betalingsregeling mogelijk?
  Ja bij ons is een betalingsregeling op een enkele voorwaarde altijd mogelijk. Is het vertrek binnen 8 weken ná boeking, dan dient het totaalbedrag altijd in een keer volledig te worden voldaan. Normaliter passen wij afhankelijk van het totaalbedrag altijd 2, 3 of maximaal 4 betalingstermijnen toe.
 • Zijn de accommodaties die jullie aanbieden altijd geschikt voor minder validen?
  Nee, helaas is het antwoord. Malta is er nog niet op ingericht zodat iedere accommodatie geschikt is voor minder validen. Echter zijn er voldoende accommodaties die wij aanbieden die wel geschikt zijn voor minder validen. Dit wordt per accommodatie duidelijk aangegeven.
 • Hoe is het luchthaventransfer geregeld?
  Het luchthaventransfer is bij ons ten allen tijden een privé luchthaventransfer. Dit v.w.b. de rit bij aankomst in Malta alsook de rit op de dag van vertrek. Nog steeds krijgen wij vragen of dat dan niet ontzettend duur is. Nee is het antwoord. Financieel gezien is het wellicht enkele euro’s duurder, maar als je dan let op de vele voordelen en het gemak, is het de enkele euro’s meer als waard. Bij ons is dan ook privé is ook echt privé.