Nieuwe opzet houdt voor ons ook in een geheel nieuwe website, nieuwe naam en ook een nieuw logo.

We hopen dat wij u in 2022 wederom en op een correcte manier malta reizen kunnen verkopen zoals wij dat al jaren doen. Dit op een manier waar wij als reisorganisatie voor 100% achter staan.

Waar u ook naartoe wilt, voor een goed verzorgde malta vakantie of gozo vakantie bent u bij maltavliegreizen.nl sowieso verzekerd van een ultieme vakantie, unieke reisgarantie, gastvrijheid en service. Vanwege het diverse aanbod is het belangrijk te weten met wat voor doel u naar Malta of Gozo wilt gaan. Wilt u een sportieve vakantie, dan kunt u kiezen om te gaan duiken. Bent u uit op avontuur, dan is een jeepsafari wellicht wat voor u. Voor mensen die het nachtleven op Malta willen bewonderen, wordt een plek als Paceville St. Julians Malta aangeraden. Of wilt u gewoon een rustige vakantie op locatie, Malta heeft het allemaal! Met Malta Advies als reisorganisatie en daarbij ook gevestigd op Malta, heeft u altijd en op ieder moment een aanspreekpunt.

Voor een geslaagde en welverdiende Malta vakantie bent u bij maltavliegreizen.nl of maltaduikreizen.nl en ook maltareisorganisatie.nl aan het juiste adres.

Update
Het reizen naar Malta is voor Nederlanders- en zeker ook onze Belgische zuiderburen en ook voor onze Duitse klanten, gemakkelijker gemaakt. Er zijn echter nog steeds een aantal belangrijke zaken waar dat de Nederlandse overheid en ook andere grotere reisorganisaties u als potentiële Malta vakantieganger niet van op de hoogte brengt. Wat de reden daarvan is, is bij ons niet bekend. Wij wonen in Malta en weten alles van A t/m. Z. Als er wel iets extra’s wordt gemeld, dan is het dat u zelf moet uitzoeken hoe de regels in Malta zijn.

Iedereen en dus ook toeristen dienen een door de EU / Malta goedgekeurde Vaccinatie met bewijs daarvan te hebben of een PCR-Test of een bewijs van genezing.